Станом на 8.30 28 жовтня в Україні опалюється 97,85% житлових будинків, 99,20% дошкільних закладів, 93,68% навчальних закладів і 99,42% лікарень. Про це повідомляє оперативно-диспетчерська служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, в яку надходять дані з усіх регіонів України.

100% котелень запущені в роботу в Житомирській, Закарпатській, Миколаївській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській областях.

Комунальники завершують підключення теплоносія житлових будинків і установ соціальної сфери. 20678 з 21176 котелень вже запущені в роботу.

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Бєлоусов повідомив про відсутність вагомих причин, які б заважали регіонам підключати теплоносій. «На сьогоднішній день немає жодних перешкод в областях для підключення тепла. За інформацією керівників у регіонах, які безпосередньо несуть відповідальність за опалювальний період, ця робота буде завершена протягом найближчих двох днів», - сказав Білоусов.

Як раніше повідомляв ForUm, за станом на 28 жовтня, ПАТ «Київенерго» підключило у столиці до централізованого опалення 93,4% житлових будинків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22