Кандидат у народні депутати України за мажоритарним округом №102, що на Кіровоградщині, Сергій Лібега закликав усіх висуванців визнати перемогу Олеся Довгого, припинити займатися самопіаром та почати вирішувати проблеми своїх територій.

«Я визнаю свою поразку та перемогу мого опонента Олеся Довгого. Вибори відбулися згідно з чинним законодавством України на умовах прозорості та демократичності», - заявив Лібега, коментуючи результати підрахунку голосів. 

Він зазначив, що перемога Довгого настільки значна, що сперечатись з підсумками голосування просто абсурдно. 
«Перемога Довгого настільки вагома, що сперечатися неможливо. І я закликаю усіх кандидатів перестати займатися єрундою, та нарешті почати вирішувати реальні справи на користь свого округу», - заявив політик. 

Він зазначив також, що останнім часом виборчий округ №102 придбав скандальну популярність завдяки відвертим провокаційним діям журналістів Мустафи Найема та Сергія Лещенка проти Олеся Довгого. Тому, багато хто з політиків, що зазнали поразки, сьогодні намагаються вижати з ситуації максимальний піар на свою користь. 

«Вважаю недопустимим піаритися на цьому, адже мешканці Кіровоградщини чекають на реальні зміни. І ми всі разом маємо допомогти Довгому, який отримав перемогу у чесній боротьбі покращити життя наших громадян», - резюмував Лібега. 

Як відомо, за результатами попереднього підрахунку голосів, Олесь Довгий переміг на виборах за мажоритарним округом №102 з результатом 36,6%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44
Теги