На охорону громадського порядку і гарантування безпеки громадян 26 жовтня 2014 року залучено 84425 правоохоронців та представників громадськості, заявив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомили Forum'у в прес-службі Кабінету Міністрів.

Він наголосив, що 59,8 тис. осіб забезпечують охорону громадського порядку і збереження виборчої документації на виборчих дільницях; 19,7 тис. осіб - забезпечують охорону громадського порядку на територіях населених пунктів; майже 5 тис. осіб перебувають у резерві на випадок ускладнення оперативної обстановки.

З цієї кількості понад 56 тис. - працівники міліції; 4 тис. - курсанти і викладачі вишів МВС, майже 3 тис. - військовослужбовці Нацгвардії, 8,4 тис. - співробітники ДержНС, 272 - співробітники податкової міліції, 6 - військовослужбовці Держприкордонслужби, 157 - військовослужбовці ЗСУ; 12,1 тис. - представники громадських формувань.

Сергій Яровий зазначив, що у Донецькій області для охорони правопорядку задіяно 4,5 тис. правоохоронців і 77 військовослужбовців ВСУ, а в Луганській області - 1,4 тис. правоохоронців та 80 військовослужбовців ЗСУ.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 26 жовтня, в Україні проходять позачергові парламентські вибори.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом