Міліціонери Харкова затримали 43-річного чоловіка, який вночі «замінував» три виборчі дільниці.

За даними відділу по зв'язках з громадськістю облуправління МВС, у вчиненні кримінального злочину викрито безробітного жителя Фрунзенського району.

Інформація про наявність вибухівки в одній з шкіл, де розташовуються три виборчі дільниці територіального виборчого округу №171, надійшла в чергову частину 25 жовтня о 23:55.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група в повному складі на чолі з керівництвом райвідділу.

При огляді школи та прилеглої до неї території, що досягає близько 1000 кв. м, ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

«Через кілька годин оперативники встановили особу чоловіка, який зробив неправдивий дзвінок. Він, розпиваючи спиртні напої у себе вдома, вирішив «пожартувати» і повідомив правоохоронцям про закладену вибухівку», - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за даними міськради, всі 605 виборчих дільниць, розташованих у дев'яти районах Харкова, функціонують в штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом