У Мелітополі на п'ятому поверсі недобудованої багатоповерхівки невідомі вивісили «замінований» прапор так званої Новоросії, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.

О 09.30 в чергову частину Мелітопольського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що недобудовану багатоповерхівку по проспекту Богдана Хмельницького заміновано.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб. Прибувши за вказаною адресою, міліціонери побачили, що на п'ятому поверсі вказаного недобудови невідомими особами вивішений прапор так званої Новоросії, від якого тягнуться якісь дроти.

Оглянувши місце «замінування», працівники вибухово-технічної служби ГУМВС встановили, що вибухівка була імітована з допомогою брусків господарського мила.

Подію зареєстровано в Єдиний облік, вирішується питання про внесення його до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Нагадаємо, що, згідно з чинним законодавством, подібні «жарти» можуть коштувати їх авторам до семи років позбавлення волі. Розшуком самих «мінерів» зараз займаються працівники правоохоронних органів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32