Міліція встановлює причину виникнення пожежі в автомобілі тернопільського волонтера Руслана Царика.

За даними відділу зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Тернопільській області, загоряння автомобіля сталося у ніч на 25 жовтня у приватному господарстві в селі Біла.

«Потерпілий відомий своєю активною громадською діяльністю. Він неодноразово збирав і приносив допомогу бійцям, які перебвають у зоні АТО», - уточнили в міліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що загорівся автомобіль марки «Фіат Добло». Транспортний засіб був у дворі, територія якого огороджена частково.



«Пожежники прибули на місце події оперативно, вогонь загасили, але автомобіль врятувати не вдалося, він згорів дотла. Крім цього, полум'я зачепило будинок. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Потерпілий оцінив збитки на суму понад 150 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.



З місця події правоохоронці вилучили продукти горіння з автомобіля, залишки електропроводки, дві порожні пластикові пляшки з залишками паливно-мастильних матеріалів. Фрагменти електропроводки автомобіля будуть направлені на експертизу для перевірки її справності і з'ясування причини займання автотранспорту.



За однією з версій, ймовірною причиною пожежі міг стати підпал.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, яка підпадає під частину 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Проводиться розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

392