Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 17 по 24 жовтня.

«Ми сформуємо у понеділок-вівторок нову коаліцію, проєвропейську, антикорупційну, без брехунів і популістів», - Президент Петро Порошенко про формування парламентської коаліції.

«Я знаю «російські штучки». Можна підписати угоду, заплатити гроші і нічого не отримати натомість», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про газові переговори з Росією.

«Ті недобитки, які ще є в державі разом із вибухівкою та зброєю, ховаються від нас... будуть затримані, і якщо не здадуться, то будуть знешкоджені», - глава СБУ Валентин Наливайченко про тих, хто планував зрив парламентських виборів в Україні.

«Вважаю, що жоден депутатський мандат не вартий життя чи здоров'я людей», - голова Луганської ОДА Геннадій Москаль про те, що проведення виборів у деяких регіонах Донбасу є небезпечним для життя.

«Що є в Росії? У неї є дві педалі. Одна - газова. Друга - нафтова», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що в Росії погіршилася ситуація через падіння ціни на нафту та західні санкції.

«Демократичну країну недемократичними методами побудувати неможливо, і це все вистрілить, як пружина, а по чиєму лобі буде цей удар - скоро побачимо», - нардеп Оксана Калетник про можливі фальсифікації на виборах у парламент.

«У нас є гарне українське прислів’я - «Дай-то, Боже, теляті вовка з'їсти». Нехай спробують», - представник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко про плани так званої ДНР захопити Маріуполь, Краматорськ і Слов'янськ.

«Завдання Путіна - заморозити Україну. І ми повинні бути готові до найгіршого сценарію», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що Росія не має наміру підписувати проміжний газовий договір з Україною.

«Якщо вони не можуть вирішити ці проблеми, то захищатимуть кордон та економіку України не від контрабанди, а в зоні проведення АТО», - Президент Петро Порошенко про неналежну боротьбу силовиків із контрабандою.

«Хлопці, ви біржу бачили? Brent упав, знижуйте ціни. Вони скрипіли: п'ятниця, субота, неділя - потроху почали знижувати ціни. Ось так доводиться керувати країною. Що робити», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, як він домовляється з операторами ринку про ціни на бензин.

«Я вважаю, що збірка моїх висловлювань набуде популярності в Росії, де дуже уважно стежать за моєю роботою. Продавати її будемо росіянам задорого», - мер Києва Віталій Кличко про те, що опублікує збірку своїх висловлювань.

«Ми вже зараз працюємо над підготовкою коаліційної угоди. Вона не про посади, вона не про портрети, вона - про принципи», - Президент Петро Порошенко про процес формування парламентської коаліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом