У Дніпропетровську відкрито кримінальне провадження стосовно товариства з обмеженою відповідальністю, яке постачало в дошкільні установи продукти, що не відповідають державним стандартам України.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

«Зловмисниця, зловживаючи своїм службовим становищем, за результатами перемоги у процедурі закупівлі товарів бюджетним коштом між ТОВ та відділом освіти Амур-Нижньодніпровської райради, уклала договори постачання продуктів харчування (м'ясо свійської птиці). Шляхом внесення в тендерну документацію завідомо неправдивих відомостей про найменування предмета закупівлі вона постачала у дошкільні навчальні заклади товар, якість якого не відповідає умовам ДСТУ, чим завдала державі збитків на суму 715 200 грн)», - йдеться в повідомленні.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 364-1 Кримінального кодексу України (Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми).

Відповідно до санкції цієї статті зловмисниці може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21