Кандидат у народні депутати на 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район столиці) Юрій Левченко навмисне ввів виборців в оману, опублікувавши в своїх агітаційних матеріалах інформацію про те, що є єдиним кандидатом від ВО «Свобода», «Народного фронту» та «Блоку Петра Порошенка». Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на KV.

Як повідомляє видання, керівник департаменту комунікацій виборчого штабу політичної партії «Народний фронт» О. Колганова інформувала журналістів телеканалу «Еспресо-TV» про те, що партія своїх кандидатів у нардепи на 223-му окрузі не висувала і жодних рішень про підтримку інших кандидатів на виборах 26 жовтня, окрім як висунутих «Народним фронтом», не ухвалювала.

Аналогічну інформацію повідомив KV і керівник секретаріату Київської міської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка» В. Хицевич.

«Партія «Блок Петра Порошенка» не ухвалювала жодного рішення про підтримку будь-кого із зареєстрованих кандидатів на одномандатному виборчому окрузі №223»,- інформував Хицевич.

Згідно з опублікованою інформацією, з цього випливає, що кандидат у депутати Левченко є висуванцем виключно від ВО «Свобода». «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка» не висували і не підтримували Левченка. Таким чином, Левченко свідомо ввів в оману виборців.

Як повідомляє видання, на 223-му окрузі Левченко висловив намір «до кінця» боротися за крісло депутата ВР з екс-головою Шевченківської РДА Віктором Пилипишиним. При цьому в ліфтах житлових будинків на 223-му окрузі були поширені плакати, які інформують про те, що Левченко - єдиний кандидат від «Свободи», «Народного фронту» та «Блоку Петра Порошенка».
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22