Рятувальники загасили пожежу в двоповерховій офісній будівлі з художніми майстернями в Подільському районі києва по вул. Іллінській, повідомляє прес-служба ДержНС.

Інформація про загоряння надійшла о 5:30. На місце були направлені пожежні підрозділи шостої частини. Після оцінки масштабів пожежі рятувальники передали інформацію про підвищений ранг пожежі.



Виявилося, що на момент прибуття пожежників полум'я охопило дах будівлі на площі близько 350 кв. м та існує загроза поширення вогню на довколишні будівлі.



Всього для ліквідації пожежі на місце були направлені 14 відділень основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 53 людини особового складу. Пожежники локалізували загоряння о 7:06, а о 8:09 - повністю ліквідували.



Рятувальні підрозділи спрацювали оперативно і професійно, тому вдалося запобігти поширенню вогню на довколишні будівлі. В результаті пожежі згоріли покрівля на площі 350 кв. м, меблі, особисті речі, пошкоджено приміщення на 2-му поверсі будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Наразі причини пожежі з'ясовуються.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122