У зимовий період з київського Міжнародного аеропорту «Бориспіль» буде доступно близько 80 рейсів до 40 країн світу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«У період зимової навігації 2014/2015 рр. з «Борисполя» планується здійснювати авіасполучення з сорока країнами світу. Пасажири головних повітряних воріт України зможуть подорожувати до більш ніж 80 міст Європи, Азії, Африки та Америки», - йдеться в повідомленні.

Крім цього в прес-службі зазначили, що в планах базового перевізника відкриття нових рейсів порівняно із зимовим сезоном 2013 року - в Стокгольм (шість рейсів), Нью-Йорк (чотири рейси), Ташкент (два рейси), Тегеран (три рейси), Кишинів (сім рейсів ), а також збільшення частоти польотів у Санкт-Петербург - до дев'яти рейсів на тиждень. Також планується чотири рейси на тиждень за маршрутом Київ - Бангкок (грудень, січень, лютий) і два рейси на тиждень - у Стамбул (листопад, лютий, березень).

Разом із тим у рамках зимової навігації планується збільшити частоту польотів в Амман - до трьох на тиждень.

Згідно з повідомленням найвища частота рейсів, що виконуються з аеропорту «Бориспіль» в зимовий період, збережеться на московському напрямку, а також на курорти Єгипту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24