Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запевняє, що МВС спільно з Національною гвардією і Збройними силами припинить будь-яку провокацію в ході парламентських виборів у Донецькій та Луганській областях. Про це він заявив під час селекторної наради за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

«Окремо звертаю увагу на територію Донецької та Луганської областей. Тут у низки політичних партій є ілюзії, що вони шляхом силового тиску або маніпуляцій, скориставшись складною ситуацією в цих областях, зможуть домогтися результату. Я рішуче заявляю, що МВС повністю забезпечене всіма резервами, спільно з Національною гвардією та Збройними силами України, з тим щоб припинити будь-яку провокацію», - сказав він, повідомляє «УНІАН».

За словами Авакова, всі виборчі органи на території цих областей «будуть взяті під відповідну охорону».

«Якщо хтось хоче і думає, що може отримати депутатський мандат ціною жорстких, активних кримінальних дій, отримає в результаті, що буде не мандат, а кілька тюремних строків. У цьому ми налаштовані дуже рішуче», - підкреслив міністр.

Як раніше повідомляв ForUm, 28 серпня в Україні стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, запланованих на 26 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

17