Партія «ЗАСТУП» входить в ТОП-5 симпатій виборців за результатами вуличних опитувань громадської думки. Про це свідчать опитування, проведені волонтерами в десяти обласних центрах, пише «Взгляд».

Наголошується, що у всіх великих центрах партія «ЗАСТУП» займає від третього до п'ятого місця. Суперниками аграріїв у гонці за симпатії виборців залишаються «Радикальна партія» і «Батьківщина».

За інформацією видання, лише в одному місті партія «ЗАСТУП» не увійшла в першу п'ятірку симпатій виборців. Так, у Кіровограді «заступівці» виявилися лише сьомими, поступившись партіям влади, повідомляють ЗМІ.

«ЗАСТУП» з рейтингом 10,2% посідає третє місце у Вінниці. Тут вони поступаються за кількістю симпатиків блоку чинного президента і «Радикальній партії». Треті вони і в Житомирі.

Рейтинг 8,34% дозволив партії стати четвертими в Полтаві. На п'ятому місці «ЗАСТУП» у Львові, Тернополі, Чернівцях та Луцьку з 5,8% підтримки місцевого населення.

Слід враховувати, що близько третини опитаних заявили в ході опитування, що поки не визначилися з симпатіями на майбутніх виборах. Вони ще приглядаються до заяв і дій політичних сил. І тут, на думку експертів, «ЗАСТУП» має високі шанси збільшити свої показники, що може свідчити про впевнене проходження аграріїв у парламент.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом