В рамках благодійної акції, ініційованої активістами «ЗАСТУПу», в ЛОР-відділенні Лубенської комунальної центральної міської лікарні з'явилося обладнання для підтримки температури в приміщенні.



Лубенська міська лікарня є однією з найбільших медичних установ в області. Тут працюють 138 лікарів, понад 500 медсестер і санітарів. Лікарня обслуговує понад 47 тисяч жителів міста. Однак ще до недавніх пір в ЛОР-відділенні не було кондиціонерів. Влітку персонал та пацієнти знемагали від 40-градусної спеки, взимку - страждали від холодів.

Внаслідок благодійної акції, проведеної активістами «ЗАСТУПу», у відділенні з'явилося необхідне обладнання.

«Ми дуже раді, що нам вдалося допомогти лікарям і пацієнтам. Адже у важкий для країни час тільки спільними зусиллями держави та небайдужих людей можна зрушити проблему з мертвої точки», - сказала активіст «ЗАСТУПу» Лідія Литвиненко.

Представники «ЗАСТУПу» відзначили, що підтримка медицини в селах і малих містах надзвичайно важлива, адже ці комунальні медичні установи постійно відчувають нестачу бюджетних коштів. А сьогодні, як ніколи, прийшов час захистити себе, дім і рідну землю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом