В процесі проведення реорганізації Адміністрації президента (АП) України більше половини колишніх співробітників відомства були звільнені, повідомив на брифінгу в середу заступник глави АП Дмитро Шимків.

«Станом на 21 жовтня відсоток старих працівників становить 44%», - сказав він.

За його словами, зараз в АП закінчується перша фаза проекту реформування, що проводиться за рахунок коштів фонду британського уряду. Даний проект дозволяє проаналізувати цільову модель роботи і структуру Адміністрації Президента, а також в майбутньому дозволить оптимізувати процеси у відомстві.

Крім того, Шимків зазначив, що на даний момент в АП вже впроваджена система електронного документообігу, а також у тестовому режимі продовжує працювати електронна система взаємодії з Кабінетом міністрів України, що дозволяє відомствам передавати документи з одного відомства в інше в електронному форматі, повідомляє «УНІАН».

«У нас запущено електронну взаємодію з Кабінетом міністрів, тобто ми отримуємо зараз електронні документи від Кабінету міністрів в середньому приблизно на дві години швидше, ніж вони приходять в паперовому вигляді», - констатував заступник глави АП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63
Теги