Найближчої доби на територію України почне переміщатися холодне повітря з півночі Європи, при цьому погоду більшої частини країни, крім сходу, визначатимуть атмосферні фронти, повідомляє Укргідрометцентр.

У західній частині дощі, місцями сильні; на решті території без істотних опадів, лише вранці та вдень у південних та центральних областях пройдуть дощі. Вітер східний, 7-12 м/с, у західних, Вінницькій та Одеській областях пориви до 15-20 м/секунду.

Зниження температури протягом доби до 2-9° тепла (у Чернігівській та Сумській областях вночі 0-5° морозу, вдень 0-3° тепла); лише у південній частині та на Закарпатті збережеться тепла погода: вночі 8-13°, вдень 11-16°, у Криму 18-23°.

У Києві - без істотних опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Зниження температури до 4-6° тепла.

24 жовтня очікуються складні погодні умови. У південній частині, більшості західних областей, а вночі і в центральних областях очікується дощ з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледь; на решті території без опадів.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, уночі, вдень у південній частині, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях місцями пориви до 15-22 м/секунду.

Подальше зниження температури вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вночі у північній і східній частинах до 6° морозу), на Закарпатті та у південних областях до 1-6° тепла, в Криму - до 7-12°, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

У Києві - подальше зниження температури: вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла. Без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, уночі місцями пориви 15-20 м/секунду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом