Політична партія «ЗАСТУП» закликає всі демократичні сили в Україні об'єднати зусилля довкола дотримання чесності і прозорості парламентських виборів 26 жовтня. Про це йдеться в «Меморандумі чесності», розробленому і направленому аграрною політсилою кандидатам у народні депутати.

За словами лідера «ЗАСТУПу» Віри Ульянченко, деякі політичні сили готові використовувати брудні технології, щоб потрапити в парламент. Вона не виключає фальсифікацій і спроб вкрасти голоси українців.

«Політики, які роками доїли українське село і грабували країну, за всяку ціну хочуть прийти до влади. Ми неодноразово заявляли і не будемо відступати від власних слів, що готові всіма законними способами відстоювати вибір українського народу», - повідомила Віра Ульянченко.

Вона підкреслила, що розроблений «ЗАСТУПом» меморандум покликаний запобігти і виявити порушення на виборах.

«Голос хліборобської України має бути почутий. Ми допомагатимемо нашим політичним союзникам і сподіваємося на таку ж взаємну підтримку для проведення в Україні чесних виборів. А також для підтримки реформ аграрного сектору України», - зазначила лідер «ЗАСТУПу» Віра Ульянченко.

Нагадаємо, що політична партія «ЗАСТУП» - це єдина сила, яка відстоює інтереси селян та сільгоспвиробників. У «ЗАСТУПу» № 7 у виборчих бюлетенях. І, згідно з останніми соціологічними даними, партія може набрати на виборах не менше 7,8% голосів українців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55