У Києві пройдуть навчально-тренувальні заняття з ліквідації можливого вогнища лихоманки Ебола. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням у навчально-тренувальному занятті візьмуть участь представники різних відомств та установ у сфері системи забезпечення санітарної охорони території Києва.

Як зазначили в прес-службі, метою занять є отримання практичних навичок щодо готовності до проведення протиепідемічних заходів у разі виявлення хворих з підозрою на лихоманку Ебола.

За даними КМДА, навчально-тренувальне заняття проходитиме відповідно до вимог «Комплексного плану заходів щодо запобігання занесенню і поширенню інфекційних хвороб, що мають міжнародне значення, в Києві на 2013-2017 рр.».

Навчання пройдуть на базі Київської міської студентської поліклініки, Олександрівської клінічної лікарні міста Києва та Першого київського медичного коледжу №1.

Як повідомляв ForUm, раніше в Міністерстві охорони здоров'я України заявили, що ймовірність проникнення лихоманки Ебола в Україну є досить високою.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров'я вважають, що спалах лихоманки Ебола і бойовики так званої «Ісламської держави» стали двома найсерйознішими загрозами миру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом