Прес-служба Громадського руху «Український вибір» закликає громадян напередодні виборів замислитися, чи потрібні їм у парламенті представники, які приймають відверто неправові рішення, відкрито й цинічно брешуть своїм громадянам.

Приводом для заяви прес-служби став опублікований «Українською правдою» блог 13-го номера в списку «Громадянської позиції» Наталії Соколенко з інтригуючою назвою «Гриценко зірвав погони з Медведчука».

«У 2009 році, за часів президентства соратника Гриценка - Ющенка, Київський апеляційний адміністративний суд визнав протиправним і скасував наказ Міністерства оборони України від 25.08.05 № 516, на підставі якого Віктор Медведчук був позбавлений військового звання - полковник. Це звання було присвоєно Віктору Медведчуку у 1996 році - ще до того, як він прийшов у велику політику. Таким чином, суд визнав, що політичне непорозуміння в особі скандального екс-міністра оборони Гриценка не мало підстав позбавляти Медведчука військових звань», - йдеться в заяві «Українського вибору».

У русі також вважають, що сьогодні прокуратура не даремно перевіряє діяльність Гриценка на посаді міністра оборони. «Впевнені, що українське суспільство дізнається ще багато про незаконні рішення Гриценка під час перебування на цій посаді», - підкреслили в прес-службі.

Крім того, в русі закликають громадян України, особливо тих, хто збирається голосувати за «Громадянську позицію», замислитися, «чи потрібні в парламенті представники, які приймають відверто неправові рішення, відкрито й цинічно брешуть своїм громадянам».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом