Луганський національний аграрний університет, за винятком відокремлених структурних підрозділів університету, проводитиме свою освітню діяльність (відповідно до наявної ліцензії на освітню діяльність та сертифікатів про акредитацію) на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства аграрної політики та продовольства України

У свою чергу, відокремлений підрозділ «Політехнічний коледж Луганського національного аграрного університету» проводитиме свою освітню діяльність (відповідно до наявної ліцензії на освітню діяльність та сертифікатів про акредитацію) на базі відокремленого підрозділу «Слов'янський технікум Луганського національного аграрного університету».

У повідомленні наголошується, що міністерство продовжує забезпечувати оперативне інформування працівників та студентів зазначених навчальних закладів з усіх питань, що стосуються їх тимчасового переведення, організації освітнього процесу, забезпечення місцем проживання (гуртожитками) тощо.

Як повідомляв ForUm, голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль просить владу сприяти переміщенню на територію, що контролюється Україною, двох університетів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом