В Україну в листопаді прибуде ще 100 вантажівок гуманітарної допомоги від Німеччини. Про це повідомляє міжвідомчий координаційний штаб при Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«7 жовтня в Україну прибули 112 вантажівок з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини, 5 з яких - хури з житловими модулями для побудови транзитних містечок. Це був лише перший транш гуманітарної допомоги, який отримала Україна від уряду Німеччини. У листопаді на територію нашої держави прибуде ще близько 100 вантажівок з житловими модулями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ще наприкінці серпня канцлер Федеративної Республіки Німеччини Ангела Меркель під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком висловила намір надати нашій державі гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб.

У п'ятницю,17 жовтня, в Запоріжжя прибули перші вісім машин гуманітарного вантажу з Німеччини, який був наданий Україні згідно з домовленостями між канцлером ФРН Ангелою Меркель і Президентом України Петром Порошенком.

 

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом