Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман доручив Держенергоефективності передати на потреби АТО 38 вантажопасажирських автомобілів.

Як повідомили Forum'у у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, таке рішення прийнято в рамках перегляду функцій Держенергоефективності, зокрема, відмови від контрольних функцій на користь стимулюючих механізмів та інструментів моніторингу.

«Для підтримки обороноздатності держави ініційована передача Міноборони 38 вантажопасажирських автомобілів, а також паливних талонів на 10 тисяч літрів. До цього зазначені автомобілі та пальне повинні були використовуватися для здійснення перевірок суб'єктів господарювання територіальними підрозділами Держенергоефективності», - наголошується в повідомленні.

Крім того, віце-прем'єр доручив Держенергоефективності передати більше 200
одиниць приладів вимірювальної техніки Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України «КПІ».

«Ці прилади стануть технічною базою для підготовки вітчизняних фахівців з енергоефективності для всіх галузей економіки України». - резюмував Гройсман.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55