Одеськими правоохоронцями затримано трьох раніше судимих місцевих мешканок за збут розчину опію. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області.

«В ході проведення оперативно-розшукових заходів...за підозрою в скоєнні зазначеного злочину (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів - Ред.), співробітники міліції затримали трьох раніше судимих непрацюючих одеситок у віці 29, 31 і 47 років», - йдеться в повідомленні.





Як зазначили в міліції, за місцем проживання жінок правоохоронці вилучили понад тисячу доз розчину опію, грошові кошти в сумі понад 40 тисяч гривень, отримані від продажу наркотику, і мобільні телефони.



Крім того, за даними правоохоронців, зловмисниці не пускали правоохоронців до свого житла, у результаті чого довелося застосовувати силу спецбатальйону міліції.



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Жінкам доведеться провести у місцях позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44