Міліція затримала чоловіка, який повідомив про мінування заводу в Дніпропетровську. Як з'ясувалося після перевірки, це повідомлення виявилося хибним, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області.

«19 жовтня на лінію ДержНС надійшло повідомлення від громадянина про те, що на території цементного заводу, розташованого на вул. Ударників, у Ленінському районі Дніпропетровська, о 12:00 станеться вибух», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що міліція встановила особу чоловіка, який повідомив про замінування: ним виявився 44-річний житель смт П'ятихатки, який працює на виробничій фабриці, що розташована за тією ж адресою.

Чоловік пояснив, що об 11:06 він був на роботі в стані алкогольного сп'яніння. Через невиплату адміністрацією фабрики заробітної плати він подзвонив і повідомив про вибух. Чоловік зізнався, що дав завідомо неправдиве повідомлення.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), санкції якої передбачають позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22