Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) не пропустила в Крим з України дві партії української молочної продукції загальною вагою понад 23 тонни. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Россільгоспнагляду.

Як заявляють у відомстві, в ДАПП «Армянськ» інспекторами Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим був затриманий транспорт з 20-тонним вантажем молочної продукції.

«Партія молокопродуктів в асортименті, яка прямувала з ТОВ «Терра Фуд» українського міста Тульчин на адресу севастопольського ТОВ «Тульчинка Південь», не була забезпечена документами, що підтверджують її якісні показники та терміни придатності. Більш того, на частині швидкопсувних продуктів виробниками не були зазначені терміни їх виготовлення», - йдеться в повідомленні.

Інша партія молочної продукції, яку мали намір завезти в Крим з аналогічними порушеннями чинного законодавства, прямувала на адресу ТОВ «Делішес» через ДАПП «Перекоп» із запорізького ТОВ «Метро». Молочна продукція вагою 3,75 тонни також не мала достовірних даних про якісні показники і дату виготовлення продукту, заявляють у російському відомстві.

Нагадаємо, Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) з 28 жовтня 2014 року вводить обмеження на ввезення в Росію яловичини та свинини виробництва українського підприємства «Конотопм'ясо».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

40