Невідомі замінували НСК «Олімпійський», на території якого повинен був відбутися форум політичної партії «ЗАСТУП».

За півгодини до початку регіонального форуму партії «ЗАСТУП» в одному з конференц-залів НСК «Олімпійський», на територію стадіону екстрено заїхали кілька працівників міліції, кінологів та рятувальників. Лідерів партії і приблизно 800 прихильників політсили, присутніх на заході, попросили терміново вийти на вулицю. За інформацією міліціонерів, стадіон був замінований.

Силовики подробиць не розголошують. Однак, як повідомляє прес-служба партії «ЗАСТУП» з посиланням на власні джерела в міліції, приблизно о 9 ранку 19 жовтня правоохоронці отримали анонімний дзвінок. За тривогою були підняті кілька нарядів міліції, фахівці рятувальних служб та карети швидкої допомоги.

Очевидці повідомляють, що після евакуації сотні прихильників партії «ЗАСТУП» не розійшлися. Лідери політсили прийняли вольове рішення: проводити форум під відкритим небом.

«Наше всеукраїнське турне показало, що популярність «ЗАСТУПу» зростає з кожним днем, що у кожному регіоні у нас є сотні тисяч прихильників, які довіряють новій політсилі, що наша політична вага зростає. Звичайно, це не могло залишитися без уваги наших конкурентів. Сьогодні була невдала спроба зірвати спілкування з людьми. Але ця провокація нас не зупинить», - зазначила лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.

Вона наголосила, що деякі політичні сили побачили в «ЗАСТУПі» серйозного конкурента. Тому намагаються будь-якими способами зупинити його шлях до Верховної Ради.

«На відміну від інших партій, «ЗАСТУП» не піариться на війні або болючих проблемах українців. Ми пропонуємо конкретний план реформ, який відродить село, зробить селян багатими, а працю аграріїв - добре оплачуваною. Адже настав час захистити себе, дім і рідну землю», - сказала Ульянченко.

Не знайшовши вибухівки, опівдні міліціонери залишили НСК «Олімпійський». Тепер шукають телефонних терористів.

Нагадаємо, що партія «ЗАСТУП» є єдиною політсилою на виборах до Верховної Ради, яка захищає селян та сільгоспвиробників. У «ЗАСТУПу» номер 7 у виборчих бюлетенях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

67