За минулу добу в Донецьку внаслідок воєнних дій постраждало 6 мирних жителів, повідомляє прес-служба Донецької міськради.

З осколковими пораненнями різного ступеня тяжкості вони були доставлені в медустанови.

Станом на 9:30 обстановка в Донецьку зберігається напруженою. У північній частині міста чути потужні постріли з великокаліберних гармат і вибухи.

Системи життєзабезпечення міста та громадський транспорт працюють у штатному режимі.

«Ніч з 19 на 20 жовтня в місті минула неспокійно. Поодинокі артилерійські залпи були чутні, за повідомленнями жителів, у багатьох районах. Починаючи з 17 години до опівночі 19 жовтня воєнні дії велися в Петровському та Київському районах. Внаслідок влучання снарядів зруйновано приватний житловий будинок №115 на вулиці Карнавальній, а також одну трансформаторну підстанцію в Петровському районі. У Київському районі повністю зруйновано приватне житлове будівництво на вулиці Чекаліна 44, постраждали будинки 50 і 52 на проспекті Манежному та два складські приміщення, розташовані за адресою вул. Домобудівна, 10», - йдеться в повідомленні.

19 жовтня аварійними бригадами ПАТ «Донецькміськгаз» внаслідок артилерійських обстрілів аварійно-диспетчерською службою зафіксовані численні пошкодження газових мереж. У Київському районі без газу будинки на пр. Київському, 52,60,64, будинки приватного сектору на вул. Океанській, 4, 6,8,10, вул. Буслаєва, 12а,14, Жмури, 15,16 - всього 249 будинків. У Петровському районі на вул. Алеутській, 34, Сафонова, 30, Цеглянозаводській, 2.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23