Україна розпочала постачання до Євросоюзу продукції птахівництва. Про це повідомили в Державній ветеринарній та фітосанітарній службі України.

«Ще тиждень тому Україна отримала право на експорт продукції птахівництва до ЄС, а з сьогоднішнього дня Україна розпочала постачання зазначеної продукції до ЄС», - повідомили у відомстві.

За даними прес-служби Держветфітослужби, Україна може здійснювати експорт української продукції в країни-члени ЄС з підприємств, які мають право експорту та розміщені на сайті Європейської комісії, повідомляє «РБК-Україна».

«Відповідно до регламенту ЄК № 88/2013/ЄС від 31 червня 2013 р. про внесення змін в рішення 2007/777/ЄС та регламенту (ЄС) № 798/2008 щодо внесення України до списку третіх країн, з яких дозволено ввезення м'яса птиці, м'ясних продуктів з птиці, яєць і яєчних продуктів на територію Європейського союзу (за винятком яєць категорії А)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, комітет з питань іноземної торгівлі Європарламенту заблокував пропозицію продовжити дію автономних торгових преференцій щодо України за прискореною процедурою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43