Суд постановив надати Радикальній партії і Олегу Ляшку особисто ефірний час на каналі «1 + 1» для спростування брехливої інформації. Про це повідомляє FromUA з посиланням на прес-службу партії.

«Протягом усієї виборчої кампанії телеканал «1 +1» із завидною регулярністю, у кращих традиціях гебельсівської пропаганди російського телебачення, поливав брудом Радикальну партію та її лідера Олега Ляшка», - заявили в політсилі.

Ляшко і члени його команди мали постійні інформаційні атаки з боку так званих журналістів телеканалу.

«Не проходило і дня, щоб «1 + 1» за вказівкою Коломойського не випускав в ефірі чергову порцію брехливих нісенітниць», - наголошується в повідомленні.

Радикальна партія Олега Ляшка неодноразово акцентувала увагу громадськості на неправомірності і безпідставності спрямованих проти неї звинувачень.

Однією з основних причин регулярних інформаційних атак на партію в політсилі, як і раніше, вважають «принципову позицію Ляшка щодо злочинної діяльності олігархів і їх посіпак, спрямовану на розкрадання державного бюджету країни».

«Рішення суду про надання Радикальній партії і Олегу Ляшку особисто ефірного часу «1 + 1» для спростування брехливої інформації вважаємо першим кроком на шляху до повної і беззастережної перемоги над злочинцями, які, прикриваючись державними посадами і псевдопатріотичними гаслами, продовжують ганебну практику грабунку країни», - повідомили в прес-службі.

Радикальна партія вітає рішення суду, яким визнано протиправну бездіяльність телеканалу «1 +1» про ненадання права на спростування поширеної в його ефірі недостовірної інформації про діяльність політичної сили.

«Сподіваємося, що дане рішення суду відкриє очі підконтрольні олігархам ЗМІ і вони, нарешті, почнуть працювати на єднання країни, а не її розвал», - резюмували в політсилі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225