Лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко не виключає, що на Донбасі буде реалізовано кримський сценарій, якщо влада перестане платити зарплати і пенсії громадянам, які опинилися на непідконтрольної території. Про це він заявив в ефірі програми «Шустер Live» у четвер, 16 жовтня, повідомляє прес-служба політичної сили.

«Кримський сценарій буде, якщо ми припинимо платити пенсії і зарплати людям. Не можна допускати, щоб припинялося постачання гуманітарної допомоги і люди почували себе відірваними від країни. Це не вина людей, що вони опинилися на неконтрольованій владою території», - підкреслив Бойко.

Лідер «Опозиційного блоку» упевнений, що потрібно домовлятися з ополченцями, щоб вони пропускали, точно так само як гуманітарну допомогу, всі соціальні виплати. Тоді люди на тимчасово неконтрольованій території будуть відчувати себе частиною України.

«Якщо діяти так, як сказав наш прем'єр: давайте не платити там гроші, то завтра їм завезуть гроші росіяни, і вони скажуть: "Раз ці годують, то ми до них і підемо"», - сказав Бойко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом