Радикальна партія заявляє про брудну технологію, яка була застосована проти неї чинною владою в 191 мажоритарному виборчому окрузі у Хмельницькій області.

«На цьому окрузі від Радикальної партії балотувався Андрій Жмурко. Увійшовши в РПЛ незадовго до виборів, він зголосився представляти партію на цьому окрузі», - йдеться в заяві партії.

Як повідомляється, зараз, за два тижні до виборів, Андрій Жмурко раптово, без узгодження з лідером і Центральним штабом РПЛ, знімає свою кандидатуру з виборів. «Про таке рішення зрадник оголосив у ЗМІ і заявив, що робить це на користь кандидата від Блоку Порошенка Дениса Москаля. Останній - одіозна фігура, цинічний рейдер, який підозрюється у земельних махінаціях в Києві за часів Черновецького. Виборцям у Києві ця людина добре відома - Москаль знає, що в столиці за нього не голосуватимуть. Тому він намагається з допомогою брудних технологій пролізти на Хмельниччині», - заявили в партії.

Радикальна партія вважає ганьбою такі методи політичної боротьби. «Вони свідчать про те, що влада боїться змагатися з РПЛ у чесних виборчих перегонах. Саме тому рішенням з'їзду РПЛ Жмурка знято з перегонів», - сказано в заяві.

У Радикальній партії також закликали всіх виборців 191 виборчого округу оголосити бойкот Денисові Москалю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

48