В Адміністрації Президента України підтвердили, що зустріч Президента України Петра Порошенка з президентом Росії Володимиром Путіним відбудеться 17 жовтня, повідомили Forum'у у прес-службі Глави держави.

Зазначається, що 16 жовтня в Мілані відбудуться двосторонні зустрічі Президента України з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, головою Ради міністрів Італії Маттео Ренці, президентом Європейської Ради Германом Ван Ромпеєм та президентом Європейської комісії Жозе-Мануелем Баррозу.

«17 жовтня запланована зустріч Глави української держави у багатосторонньому форматі з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Французької Республіки Франсуа Олландом, головою Ради міністрів Італії Маттео Ренці, президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, президентом Європейської Ради Германом Ван Ромпеєм та президентом Європейської Комісії Жозе-Мануелем Баррозу», - сказано в повідомленні.

Також Порошенко 17 жовтня проведе двосторонні зустрічі з прем'єр-міністром Республіки Польща Євою Копач, прем'єр-міністром Швеції Стефаном Левеном і прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

Як раніше повідомляв ForUm, Порошенко прогнозує складні переговори зі своїм російським колегою Володимиром Путіним у Мілані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом