Збірна Албанії відмовилася продовжувати гостьовий матч відбіркового етапу чемпіонату Європи з футболу 2016 року з командою Сербії, незважаючи на вказівки представника Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Про це заявив президент Федерації футболу Сербії Зоран Лакович, повідомляє ТАСС.

«З штаб-квартири УЄФА прийшла директива продовжити гру, - сказав Лакович. - УЄФА наполягав на відновленні матчу, але албанці відмовилися».

Як раніше повідомлялося, відбірковий матч чемпіонату Європи з футболу 2016 року між збірними Сербії та Албанії, що проходив у Белграді, був зупинений через заворушення за участю гравців і вболівальників.

В кінці першого тайму за рахунку 0:0 з трибун був запущений радіокерований вертоліт з албанським прапором. Захисник сербів Стефан Мітровіч зірвав прапор, кілька гравців албанської збірної спробували його відняти. Між футболістами спалахнула бійка. Потім на поле вибігли кілька уболівальників.

Після цього головний арбітр зустрічі Мартін Аткінсон повів команди в підтрибунне приміщення. Незабаром було оголошено про рішення не відновлювати зустріч.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22