«Опозиційний блок» вимагає від Президента України негайно роззброїти і розформувати всі воєнізовані формування, які не мають офіційного статусу. Про це повідомляє прес-служба політсили.

«Опозиційний блок» обурений останніми подіями, що відбуваються в країні. Столицею України ходять натовпи озлоблених та озброєних осіб, готових до розправи над депутатами, політиками і звичайними людьми, які не згодні з їхніми поглядами й переконаннями.

«Влада не контролює ситуацію і не в змозі захистити громадян від вуличного бандитизму, що виряджається в одяг «патріотичних сил». МВС явно не справляється з покладеними на нього завданнями і зайняло позицію «незалежного спостерігача» за діями мародерів», - йдеться в повідомленні.

Таке стало можливим через негласну підтримку владою будь-яких збройних формувань. Сьогодні наша країна переживає важкі часи і потребує захисту. Проте це не привід для того, щоб створювати ще одну гілку влади - «камуфляжократію», коли одягнені в напіввійськову форму угруповання намагаються диктувати свою волю всьому суспільству.

Ми застерігаємо владу, що подальше потурання вуличним екстремістам - це прямий шлях до глобального громадянського конфлікту і розколу країни.

«Опозиційний блок» вимагає від Президента України негайно роззброїти і розформувати всі воєнізовані формування, які не мають офіційного статусу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23