У зв'язку з тим що футбольний клуб «Шахтар» в даний час не має можливості проводити матчі на «Донбас Арені», прийнято рішення компенсувати вартість абонементів їх власникам.

Про це повідомляє прес-служба ФК.

«Каси донецького стадіону зараз не мають можливості отримувати гроші і видавати їх власникам сезонних перепусток згідно з постановою Національного банку України № 466 від 6 серпня 2014 року про призупинення фінансовими установами здійснення всіх видів операцій у населених пунктах, не контрольованих українською владою», - нагадали в прес-службі.

ФК «Шахтар» пропонує власникам абонементів отримати повернення грошей шляхом їх переведення на банківську картку.

При цьому прес-служба звертає увагу, що з 15 жовтня південні каси «Донбас Арени», а саме № 5 і № 6, відкриються для прийому заяв на повернення. Час їх роботи обмежено: з 9:00 до 14:00 без перерви та вихідних.

При собі необхідно мати абонемент (пластикову картку), паспорт громадянина України і свій ІПН, дані банківської картки, на яку вболівальник хоче отримати повернення: номер розподільчого рахунку банку та його ЄДРПОУ (якщо банк підтримує таку систему), або номер карткового/розрахункового рахунку, МФО та назву банку, а також номер карти і заповнену заяву на повернення.

Крім цього, в анкеті має бути підпис власника абонемента.

Повернення грошей буде здійснюватися протягом 14 календарних днів.

ФК «Шахтар» залишає в силі запропоновані варіанти компенсації витрат за ті поєдинки, які повинні були відбутися в Донецьку, але пройдуть поза ним. Власники абонементів можуть отримати безкоштовні квитки на домашні матчі «Шахтаря» в касах стадіону того міста, де буде проведено матч.

«Для цього достатньо пред'явити свій абонемент сезону - 2014/15, і ви станете власником квитка рівнозначної категорії на майбутній поєдинок. Є можливість також отримати компенсацію поматчево - за ті поєдинки, які будуть проведені не на «Донбас Арені», - пояснили в прес-службі.

Нагадаємо, в кінці серпня головний корпус тренувальної бази футбольного клубу «Шахтар» в селищі Кірша під Донецьком знищений в результаті обстрілу.

3 вересня офіс футбольного клубу «Шахтар» за адресою: Донецьк, вул. Артема, 86а був зайнятий озброєними людьми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27