Відбірковий матч чемпіонату Європи з футболу 2016 року між збірними Сербії та Албанії, який Проходив у Белграді, зупинили через безлади за участю гравців та вболівальників.

Наприкінці першого тайму за рахунку 0:0 із трибун був запущений радіокерований вертоліт з албанським прапором, повідомляє «Російська служба ВВС».

Захисник сербів Стефан Мітрович зірвав прапор, кілька гравців албанської збірної спробували його відняти. Між футболістами почалася бійка. Потім на поле вибігло кілька вболівальників.

Фото: Reuters

Після цього головний арбітр зустрічі Мартін Аткінсон повів команди в підтрибунне приміщення. Незабаром було оголошено про рішення не відновлювати зустріч.

«Обставини були такі, що ми не могли продовжити гру», - заявив представник УЄФА Гаррі Бін. Тепер УЄФА ухвалить рішення про подальшу долю матчу.

Ця була перша офіційна гра між футбольними збірними Сербії та Албанії після оголошення краєм Косово незалежності у 2008 році.

Влада Сербії та Албанії раніше домовилися не відправляти футбольних фанатів на виїзні матчі національних команд. Влада Белграда попередила, що не пустить уболівальників збірної Албанії на стадіон «Партизан» з міркувань безпеки.

Пізніше було оголошено про те, що в Белграді за підозрою у зриві футбольного матчу між збірними Сербії та Албанії був затриманий брат албанського прем'єр-міністра Олсі Рама.

Його звинувачують у тому, що саме він керував безпілотником, до якого був прикріплений албанський прапор.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

126
Теги