Євросоюз і ООН в рамках спільного проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» збільшили допомогу Донбасу та біженцям.

Про це повідомили у прес-службі Програми розвитку ООН в Україні з посиланням на заяву постійного представника цієї програми Ініти Паулович, яку вона зробила в ході представлення третьої фази зазначеного проекту в Сєвєродонецьку.

«Враховуючи складну ситуацію, ми переглянули наші плани і вирішили збільшити допомогу, спрямовану на відновлення регіону та підтримку людей, які опинилися в складних умовах», - цитує Паулович «Укрінформ».

Проект надасть місцевій громаді понад 700 тис. доларів США на підтримку ініціативи щодо відновлення регіону. Також передбачена підтримка міст у питаннях розміщення внутрішньо переміщених осіб, їх реінтеграції, а також підготовки до зими.

У проекті можуть взяти участь громади з восьми районів, які на сьогодні є відносно безпечними. Райони для участі будуть відібрані на конкурсній основі після завершення терміну подачі заявки - 25 жовтня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39