У рамках благодійної акції, ініційованої активістами «ЗАСТУПу», дві сільські школи у Вінницькій області - яшминська ЗОШ № 2 і школа села Козлів - отримали нове обладнання в комп'ютерних класах.

Якщо в Яшмині діти могли опановувати комп'ютерну грамоту хоча б на застарілому обладнанні, то малюки села Козлів взагалі були позбавлені можливості навчитися надсилати електронного листа або друкувати в текстовому редакторі. Один з активістів «ЗАСТУПу» Валерій Бевз каже, що ця благодійна акція - насамперед, інвестиції в майбутнє села.

«Наша організація дізналася про те, що в селі Козлів ніколи не було комп'ютерів. Тому розуміючи, наскільки важливо у сучасному світі володіти комп'ютерними технологіями, ми сприяли появі цього обладнання. Я вважаю, що якщо держава вкладатиме інтелектуальні та матеріальні ресурси у сільські школи, то у нас будуть справжні професіонали, високорозвинена і талановита молодь», - сказав Валерій Бевз.

Нагадаємо, що це не перша благодійна акція, ініційована «ЗАСТУПом», щодо забезпечення сільських шкіл комп'ютерами. Нещодавно обдаровані діти загальноосвітньої школи села Агрономічне, також Вінницької області, отримали новий комп'ютерний клас.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58