Працівниками Державної прикордонної служби України протягом доби зафіксовано шість розвідувальних польотів безпілотних літальних апаратів поблизу Маріуполя. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«За минулу добу зберігалася тенденція до активізації незаконними збройними формуваннями повітряної розвідки позицій прикордонників і сил АТО. Всього прикордонники зафіксували роботу БПЛА на Маріупольському напрямку в 6 випадках», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними прес-служби, також продовжується нарощування живої сили і техніки НВФ на Маріупольському напрямку.

«Вчора у район Новоазовська прибув численний спецпідрозділ військової розвідки РФ під прапором чорного кольору з блакитним колом і летючою мишею всередині. Військовослужбовці зазначеного підрозділу своєї належності до ЗС РФ не приховують», - йдеться в повідомленні.

Разом із тим, ситуація на українсько-російському кордоні та на лінії розмежування між силами АТО і НЗФ залишається напруженою.

Як повідомляв ForUm, раніше в Раді національної безпеки та оборони України підтвердили інформацію про прибуття в Новоазовськ російського спецназу.

Нагадаємо, 27 серпня російські війська зайняли і контролюють місто Новоазовськ та низку населених пунктів Новоазовського, Старобешівського та Амвросіївського районів Донецької області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом