Партія «Батьківщина» просить лідерів «Блоку Петра Порошенка» розглянути можливість зняття з виборів кандидатури Аркадія Корнацького по 132-му виборчому округу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

«Це дасть можливість кандидату від ВО «Батьківщина» М. Соколову перемогти колишнього радника «регіонала» Бориса Колеснікова - псевдосамовисуванця В. Капацину. При цьому станом на 10 жовтня 2014 року рейтинг основних претендентів по 132-му округу становить: М. Соколов - 36%, Ст. Капацина - 32%, А. Корнацький - 24%», - підкреслили в прес-службі партії.

«Враховуючи необхідність об'єднання зусиль всіх партій демократичного спрямування та з метою недопущення реваншу реакційних політичних сил, зокрема проходження в Раду перефарбованих «регіоналів», партія «Батьківщина» в односторонньому порядку ухвалила рішення про зняття з виборів свого кандидата по 129 мажоритарному виборчому округу С. Кравченка на користь кандидата від партії «Блок Петра Порошенка» А. Жолобецького», - також ідеться в повідомленні.

У «Батьківщині» пояснили, що пішли на такий крок, щоб підтримати кандидата від партії «Блок Петра Порошенко», що дасть можливість Жолобецькому перемогти найближчого конкурента.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70