На Херсонській перевалці міліція відтіснила активістів, які протестували проти захоплення підприємства, і провела на територію перевалки бензовози, пише журнал «Форбс».

«Це сталося за кілька годин до розгляду судом апеляції на рішення про передачу перевалки двом держпідприємствам. Тим самим здійснено черговий акт беззаконня: рейдери, побоюючись негативного рішення суду, поспішають вивезти нафтопродукти з підприємства. ЗМІ вже висловлювали думку, що за цим стоять структури Ігоря Коломойського», - пише видання.

Раніше трудовий колектив ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» написав звернення до Президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, генерального прокурора Віталія Яреми, глави СБУ Валентина Наливайченка та міністра енергетики і вугільної промисловості Юрія Продана з проханням звернути увагу на «рейдерське захоплення».

«Члени трудового колективу ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» звертають Вашу увагу на факт цинічної спроби рейдерського захоплення майна та матеріальних цінностей комерційної організації представниками державних компаній, які, прикриваючись високопоставленими працівниками міліції і силовиками спецпідрозділу «Титан», фактично заблокували роботу приватного підприємства, яке ефективно працює», - йдеться у зверненні.

На думку членів колективу ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз», це не що інше, як спроба «нечистих на руку керівників низки держкомпаній привласнити чуже майно, а також перерозподілити вплив у прибутковій сфері торгівлі продуктами нафтопереробки».

Так, 3 жовтня ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» отримало від МВС для виконання два визначення Приморського суду Одеси від 30 вересня. За однією із незавершених кримінальних справ, весь майновий комплекс Херсонської нафтоперевалки, арештований в як речовий доказ у справі і нафтопродукти клієнтів перевалки, що знаходяться на ньому, були штучно і довільно розділені на дві частини. Майновий комплекс і резервуари передані в оперативне управління одному державному підприємству, а нафтопродукти, що знаходяться в резервуарах, - іншому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24