Вчора, 13 жовтня, в результаті бойових дій у Луганській області загинули двоє українських силовиків, шестеро дістали поранення. Про це повідомив голова облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Крім того, за даними Москаля, військові втратили два БТРи.

Так, з 9:00 до 9:30 члени незаконних воєнізованих формувань з Веселої Гори обстрілювали з мінометів ТЕС м. Щастя. Руйнувань і жертв немає.

Біля с. Сміливе Слов'яносербського району розвідувальна група 80-ї аеромобільної бригади вступила в бій з бійцями батальйону НЗФ «Дон», які намагалися проникнути вглиб України.

З 11:50 до 12:20 тривав мінометний обстріл 32-го поста Нацгвардії в районі Бахмутки. Після цього НЗФ здійснили штурм блокпоста, намагаючись захопити його. На допомогу Нацгвардії прибула 80-та аеромобільна бригада. «Почався бій, в результаті якого штурм був відбитий, але наші військові втратили два БТРи, крім того, один офіцер і троє солдатів поранені», - повідомив голова ОДА.

О 15:10 обстріляли блокпост 128-ї бригади Збройних сил України у м. Станиця Луганська, в результаті чого поранений один боєць.

Вчора військові 24-ї бригади в районі с. Трьохізбенка Слов'яносербського району натрапили на встановлені диверсійно-розвідувальними групами розтяжки з гранатами. Загинули двоє військових, одного поранено.

О 9:50, 10:40 11:20 бойовики обстріляли з мінометів позиції 128-ї бригади ЗСУ біля смт Чорнухине Попаснянського району, потім з «Градів» був обстріляний батальйон міліції «Чернігів», який несе службу в цьому ж в смт. Втрат немає.

Сьогодні о 6:00 почався мінометний обстріл позицій ВСУ з Перевальського району. Даних про втрати немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом