У Полтавській області на території Халтуринскої сільської ради Карлівського району шістьом учасникам антитерористичної операції і членам їхніх сімей вручили накази про виділення земельних ділянок для ведення сільського господарства. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Згідно з повідомленням, на сьогодні головне управління Держземагентства ухвалило 27 наказів про надання учасникам АТО дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних наділів для ведення особистого сільського господарства і один наказ - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в Кременчуці.

Так, загалом 28 ділянок загальною площею 46,25 га отримали жителі Великобагачанського, Гадяцького, Глобинського, Диканського, Карлівського, Кобеляцького, Лубенського, Пирятинського, Чутівського районів та Кременчука.

Всього, за даними прес-служби, з клопотанням про відведення земельної ділянки до головного управління звернулося 35 учасників АТО - жителів області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом