В Жовтневому районі Запоріжжя правоохоронці викрили діяльність борделю. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Запорізькій області.

«Співробітниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУМВС України в Запорізькій області у вересні поточного року була отримана інформація про те, що на території Жовтневого району обласного центру функціонує бордель. Під час проведення слідчо-оперативних дій протиправну діяльність осередку розпусти було задокументовано та припинено», - йдеться в повідомленні.

Як встановили в міліції, організував «полуничний» бізнес ніде не працюючий, раніше судимий 35-річний чоловік, якого в результаті було затримано.



Зловмиснику судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Триває кримінальне провадження, розпочате за ч.3 ст. 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Щодо дівчат, задіяних у протизаконному бізнесі, були складені адміністративні протоколи за ст. 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією). Досудове розслідування у справі організатора борделю триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117