«Опозиційний блок» підготував закон щодо захисту сімей від високих цін і комунальних тарифів. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, повідомляє прес-служба політсили.

За його словами, «Опозиційний блок» підготував план, який підтримає українські сім'ї та самотніх людей.

«Ми підготували законодавчий пакет під назвою «Закон про захист і підтримку родини». Влада сьогодні заморозила пенсії. Ми вимагаємо заморозити підвищення тарифів на комунальні послуги. Ми створимо програму допомоги тим, хто не може заплатити за «комуналку». Влада заморозила зарплати вчителям і лікарям. Ми ж вимагаємо заморозити ціни на соціальні продукти харчування. Влада урізала соціальні виплати. Наш закон, навпаки, збільшить до колишнього рівня розмір допомоги на дітей. Наш закон надасть біженцям можливість своєчасно отримувати реєстрацію і дасть підтримку в отриманні житла, медичних послуг і харчування», - розповів політик.

Юрій Бойко підкреслив, що мета «Опозиційного блоку» - захистити кожну українську родину, захистити кожного українського пенсіонера, захистити кожного українця, де б він не жив.

«На відміну від нинішньої влади, у нас є знання і професійний досвід в управлінні державою. У нас є конкретний план, який зупинить війну, збереже робочі місця і відновить економіку», - підсумував Юрій Бойко.

Нагадаємо, «Опозиційний блок» вже вніс до парламенту два невідкладних законопроекти. Перший з них розморожує індексацію пенсій і підвищує вдвічі мінімальну пенсію. Другий законопроект скасовує пенсійну реформу, оскільки вона втратила свій сенс при нинішньому заморожуванні всіх пенсій і соцвиплат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27