Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» уклала всі необхідні договори на купівлю-продаж природного газу з підприємствами теплокомуненерго для проходження опалювального періоду. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Згідно з повідомленням, укладено понад тисячу договорів на купівлю-продаж природного газу для виробництва теплової енергії, яка споживається населенням, релігійними організаціями та творчими спілками, передають «Українські новини».

Ще 648 договорів  компанія уклала на купівлю-продаж природного газу для виробництва теплової енергії, яка споживається бюджетними установами та іншими суб'єктами господарювання, і 160 договорів - для компенсації втрат теплової енергії у процесі її виробництва і транспортування.

Нагадаємо, міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан заявляв, що місцеві ради можуть приймати рішення про початок опалювального сезону, якщо середньодобова температура протягом трьох днів буде нижче восьми градусів тепла.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України озвучили заходи, які дозволять скоротити споживання газу на 30% під час опалювального сезону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21