У Дніпропетровській області правоохоронці встановили особи зловмисників, які скоїли вбивство пенсіонера. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Дніпропетровській області.

«Жителі с. Павло-Григорівка - 41-річна жінка й раніше судимий 34-річний чоловік - обґрунтовано підозрюються у вбивстві 80-річного пенсіонера. Його тіло з саднами голови та різаною раною шиї було виявлено у дворі, де живе підозрювана», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, в ході сварки з потерпілим «чоловік з жінкою металевим совком і скляною попільничкою побили гостя по голові, а після того, як він втратив свідомість, жінка кухонним ножем завдала йому один удар по шиї, спричинивши смертельне поранення».

Як зазначили у повідомленні, після скоєння злочину зловмисники винесли тіло до паркану, де його незабаром виявили місцеві жителі і повідомили про це в міліцію.

Наразі злочинців затримали згідно зі ст. 208 КПК. Їм може бути призначено покарання за 1 ч. ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), санкція якої передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом