Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно військового комісара-хабарника та його спільників. Про це повідомляє управління зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно командира військової частини, начальника гарнізону, депутата районної ради, районного військового комісара та жителя міста Києва, які, об'єднавшись у злочинну групу з чітким розподілом ролей, протягом травня-липня 2014 року вимагали й отримали хабар за прийняття на військову службу за контрактом», - йдеться в повідомленні.

Обвинувальний акт стосовно зловмисників спрямовано до суду для розгляду по суті за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом