Сьогодні у Дніпропетровську невідомі напали на співробітників рекламного агентства, які клеїли рекламу Опозиційного блоку на борди. Двоє співробітників були побиті. Один із них перебуває в лікарні, повідомили нашому виданню очевидці.

За нападом стоїть найнята губернатором Коломойським банда, яка перешкоджає проведенню агітаційної кампанії Опозиційного блоку в області, пишуть «Известия».

Працівникам рекламних агентств, які розміщують рекламу Опозиційного блоку, регулярно погрожують і перешкоджають роботі. Сьогодні погрози закінчилися фізичною розправою. І якщо раніше боролися з плакатами, то сьогодні стали бити і людей. Ті носії, де рекламу вдалося наклеїти, за ніч були облиті фарбою. Решту сьогодні спилюють.

Співробітники агентств залякані і бояться писати заяви в міліцію, оскільки її теж контролює Коломойський.

Такі дії є грубим порушенням виборчого законодавства і перешкоджанням проведенню агітації опозиції.

Це виклик не тільки опозиції. Це виклик Президентові Порошенку. Тільки вчора він провів нараду, на якій заявив, що ніхто не повинен перешкоджати проведенню чесних і прозорих виборів. І сьогодні у Дніпропетровську цинічно побили двох людей за вказівкою призначеного Президентом губернатора.

Дніпропетровська область перетворюється на автономну республіку зі своїм дрібним тираном та армією. Тут уже, де не працюють закони України, а місцевій владі просто наплювати на заяви Президента.

У Дніпропетровській області цілеспрямовано зривають вибори через залякування, фізичне насильство і беззаконня щодо учасників кампанії.

Опозиційний блок закликає міжнародних спостерігачів дати належну оцінку фактам перешкоджання веденню агітації представникам опозиції і посилити свою роботу у Дніпропетровській області, яка сьогодні стає центром фальсифікацій та порушення виборчого законодавства.

Вчора у Дніпропетровській області відключили 2 незалежні від губернатора телеканали, сьогодні б'ють рекламників. Що буде завтра? Тортури або розстріл членів виборчих комісій від опозиції?

Ми знайдемо спосіб, як захистити наших активістів і донести нашу позицію до виборців. Вам нас не зупинити і не зламати! Ми переможемо!

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом