У партії «ЗАСТУП» немає блату і кумівства. Адже саме ці ганебні явища в українській політиці не давали країні вийти на шлях дієвих реформ. Про це заявила один з лідерів партії «ЗАСТУП» Олександра Шереметьєва під час інтерв'ю журналістам.

Вона підкреслила, що часи кумів, братів, сватів і коханок у владі закінчаться з приходом у парламент партії «ЗАСТУП».
«У складі «ЗАСТУПу» немає гучних імен, зірок спорту, кіно, олігархів чи політиків з заплямованою репутацією. Ми йдемо в парламент захищати селян, а не забезпечувати привілеями своїх родичів і близьких», - зазначила Шереметьєва.





За її словами, команда «ЗАСТУПу» складається з фермерів, сільської інтелігенції, керівників агроасоціацій, фахівців сільськогосподарського сектору. Серед членів партії - кілька десятків сільських і селищних голів. Керівник села представлений навіть у першій п'ятірці лідерів політсили.
«Українці неодноразово доводили, що можуть впливати на владу, яка, окрім своїх особистих і сімейних інтересів, більше нічого не бачить. Я вірю в те, що в новому парламенті таких політиків не буде - принаймні в нашій партії «ЗАСТУП». У цьому я можу вас запевнити», - зазначила Омельницький сільський голова, один з лідерів партії «ЗАСТУП» Олександра Шереметьєва.

Вона зазначає, що необхідність появи політсили не тільки з новими обличчями, але і з якісно новим мисленням для української політики, в суспільстві назріла вже давно. Тому зараз надзвичайно важливо зробити останній крок для того, щоб остаточно вивести Україну з політичної та економічної кризи.

«26 жовтня українці повинні позбавити український політикум від тієї злоякісної пухлини, яка заважала розвивати країни», - резюмувала Олександра Шереметьєва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44
Теги